2018-04-27 06:33:48• hírek • Oszkó Viktória

Új hentesáru üzlet nyílt a Károlyi úton

Minden háziasszonynak, konyhatündérnek, családos embernek fontos az alapanyag. Nem könnyű megtalálni azt a hentest vagy húsüzletet, ahol a számunkra legszebb, legminőségibb árut lehet kapni, ráadásul a választék és a húsok frissessége is nagyon meghatározza, vissza akarunk-e térni valakihez újra és újra.

A hipermarketek előre kimért árui sokaknál szóba sem jöhetnek: ők csak megbízható forrásból származó húst fogyasztanak. Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek számít, miből készíti a finomabbnál finomabb fogásokat a családja számára, akkor nézzen be a Bauerli Metzgerei Károlyi úti hentesárú üzletébe!



Egyelőre beszállítótól érkezik a friss áru a húspultba, hamarosan viszont saját gazdaságból vágott és feldolgozott finomságok közül válogathatnak majd a vásárlók. Fontos tudni, hogy a hús nincs felvizezve, 100%-ban természetes termékekről van szó, amelyekhez semmilyen mesterséges adalékanyagot nem adnak.


A kínálatban jelenleg mindenféle sertésáru megtalálható, legyen szó lapockáról, tarjáról, csülökről vagy oldalasról. Az áruválasztékban találunk még kolbászokat, felvágottakat, füstölt árut és darált húst is. Később a sertéshús mellé marha is érkezik, csirkéből pedig felvágottakat találhatnak majd.


A Károlyi úti üzlet hétfőtől szombatig reggel 8.00-tól délután 17.00-ig tart nyitva, szeretettel várnak minden vásárlót, nemsokára pedig a nagypiacnál és Túrterbesen is megnyitja kapuit a Bauerli Metzgerei.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: